söndag 29 september 2013

Höstmys

Jag har nästan glömt bort bloggen men jag hoppas att jag hittar tillbaka snart.

måndag 16 september 2013

Måndag

Så var det måndag igen och den här helgen var inget undantag den gick i ett rasande tempo och så var den slut.

Den här helgen har varit lugn och det kan behövas ibland, om fem minuter ska barnen väckas och då börjar veckan på riktigt. Min första hela vecka som ensam klassföreståndare och imorron är det foto för skolkatalogen, men först lite skoljogg.

lördag 14 september 2013

Lördag

Första jobbveckan som klasslärare är avklarad och jag har även blivit avtackad av mina gamla kollegor, fick ett jättefint halsband av dem (bild kommer en annan gång).

Idag är det lördag och vi håller på att möblera om i sovrummet, förstår inte riktigt varför vi valde att göra detta idag men det blir säkert bra när det blir klart. Jag känner att jag börjar komma tillbaka efter operationen, energin fylls på och jag känner att det är roligt att göra saker igen. Nu gäller det bara att hitta tiden för att skriva, umgås med vänner, jobba, ta hand om barn och hus, just nu är tid något som är en bristvara men jag tror det hela går att lösa med lite planering.

Förhoppningsvis kommer det ett längre inlägg här inom den närmsta tiden men lovar inget. Trevlig lördag på er.

tisdag 3 september 2013

4dagar kvar

Jag har fyra arbetsdagar kvar innan nya utmaningar står för dörren, kan ju säga att jag är förväntansfull. Berättar mer en annan dag nu ska jag laga lunch till mig och barnen innan jag ska till jobbet.